Ensimmäinen kontrolli käynti on nyt takana. Lääkäri teki tutkimuksen ja sanoi että näin päällisin puolin ihan hyvältä näyttää ja kaikki näyttäisi olevan ok. Lääkärissä käynnin jälkeen menin vielä verikokeeseen ja ilmeisesti sielläkin kaikki on ok koska eivät ole perään soitelleet.

Koska mun sädehoidostani on vielä niin lyhyt aika niin eivät ottaneet papa koetta mutta se on ohjelmassa sitten Lokakuussa seuraavalla kontrolli käynnillä.

että ei se sen kummempaa sitten ollut.

Päivää ennen kun menin kontrolliin olin tilannut kampaajalta ajan. Viimeinen kampaajalla käynti oli ollut joskus Joulukuussa ja meikäläinen alkoi muistuttaa variuksenpelätintä pitkän, hoitamattoman tukkani kanssa. 

Niin sitä vaan, että hassua kuinka tää syöpä saa kaiken jotenkin sekaisin. Nytkin muutamaa päivää ennen kampaajalle menoa, mä soimasin itseäni että " Oliko ihan järkevää mennä tilaamaan se aika just ennen kontrolli käyntiä ja haaskata 150 € siihen, vaikka et tiedä joudutko sytostaateille ja onko sulla tukkaa enää kohta ollenkaan ? "

Miksi sitä ihminen miettii tällaista? Ihan yhtä hyvin voisin ajatella että " ihan turha on alkaa laihduttamaan nyt koska puolen vuoden päästä on joulu kuitenkin ja sitten tulee syötyä " Otsan rypistys

Joka tapauksessa, tukka on vielä päässä..leikattuna ja raidoitettuna ja elämäkin hymyilee.

Näihin sanoihin..näihin tunnelmiin.