Hyvin nukutun yön jälkeen elämä näytti hieman valoisammalta. En mennyt tänäänkään töihin, ei vaan oikein nappaa nyt työnteko. Yksityisyrittäjänä voin tietysti pitää palkatonta lomaa jonkun päivän, mutta se näkyy sitten viiveellä lompakossa. Nyt en vaan jaksa.

Aamupäivällä soittivat sairaalasta. Mulle on varattu leikkausaika ensi Tiistaiksi..Viikon päästä siis. Sitä ennen on mentävä kaiken maailman kokeisiin jo Torstaina. Vähän pelottaa vanhana tupakoitsijana mennä keuhkokuviin, mutta mentävä se nyt vaan on.

Tänään myös soittelin tärkeimmille ihmisilleni ja kerroin tilanteesta. Kaikki ovat olleet kauheesti hengessä mukana. Soitin myös siskolle, En olisi halunnut soittaa koska siskolla on alkoholiongelma jota se ei vielä hoida oikein mitenkään.

Toivoin kovasti, että se olisi selvinpäin kun kerron sille mutta turha toivo..Kuulin heti äänestä,että taas oli muutama paukku kumottu jo heti aamupäivästä. No, sillä on talviloma joten kai se nyt sitten on ymmärrettävää mutta ei ollut kivaa kertoa asiasta ihmiselle joka ylireagoi viinan voimalla. Siitä taivastelusta ei meinannut tulla loppua, ja mä yritin pysyä kauheen reippaana enkä antanut

ääneni väristä koska sittenhän se olisi seonnut ihan täysin. Päättämätön

Loppupäivän yritin vähän siivoilla ja illalla menin toisen koiran kanssa koirapuistoon.