No niin, taas on yksi tarkastuskäynti takana. Mulla oli aika naistenklinikalle Tiistai aamuna kello 10.20 ja kun lähdin kotoa ajelemaan kaupunkiin päin, olin hieman huolissani että kuinkahan kauhea ruuhka siellä oikein on ja kerkiänkö ajoissa lääkärille.

Ihan oikeutettu huoli se oli, sillä vaikka itse ajomatka HUS:siin meni noin 20 minuutissa niin parkkipaikan löytäminen olikin sitten ihan eri juttu.

Ne pikkutiet siellä päin kaupunkia olivat ihan kuin perunapeltoa olis ajanut ja ei paikan paikkaa missään. Kiertelin siellä noin 30 minuuttia ilman tulosta ja päätin sitten käydä katsomassa, josko parkkihallissa olisi jo tilaa. ei ollut..Kilvessä luki “ täynnä “ mutta mä ajattelin ajaa sinne joka tapauksessa josko sieltä joku lähtis pois. Vika tikki!

Siellä oli alaspäin ramppia menossa noin 10 muutakin autoa jotka eivät enää päässeet sieltä pois kuin yrittämällä peruuttaa. Mä olin jonon hännillä ja just sellaisessas kohtaa josta haarautui sdellainen pieni huoltotunneli joten mä pääsin sieltä vielä pois.

Tässä vaiheessa pinna oli todella kireellä koska nyt alkoi näyttää selvältä, että mä en tulis ehtimään ajoissa. Siinä naistenklinikan parkkihallin vieressä on sellainen huoltoalue ja pysähdyin sen huoltoalueen reunaan ja yritin soittaa sairaalaan että mä nyt myöhästyn..

Just kun olin puhelimessa niin mun eteen ajoi ihan etupuskuriin kiinni sellainen joku pieni kuormaauto tai pakettiauto ja hyvin närkästyneen näköinen kuski..No, mä ajattelin että olen jotenkin sen tiellä, ja peruutin autoni taaksepäin puhelin edelleen korvallani.

Tämä kuski ei siitä mihinkään lähtenyt vaan ajoi taas ihan mun etupuskuriin kiinni ja siinä me sitten tuijoteltiin toisiamme. Tässä vaiheessa mies alkoi huitoa että mun pitää poistua sieltä huoltoalueelta ( 8 kpl lastausovia ja ei muita kuin minä ja se kuski paikalla) Minä huidoin puhelinta ja sairaalaa kohden että se ymmärtäis mitä mä olen tekemässä ja eiku ukko vaan meni vihasemman näköiseksi.

Siinä vaiheessa kun se rupes taputtamaan sormellaan ohimoaan sen merkiksi että meikäläinen on hullu mä lopetin puhelun sinne sairaalaan ja aloin ajaa pois päin..kun olin sen kuskin kohdalla se alkoi näyttää mulle keskisormea.

Tässä vaiheessa mä pimahdin ihan täysin, Tuli niin paha mieli, Ei ne syöpätarkastus käynnit muutenkaan niin helppoja ole, meinaan kaikki se henkinen paine ja epävarmuus jo etukäteen niin sitten vielä tällainen tapaus siihen päälle.

Mä olin aivan raivona ja näytin sille äijälle keskisormea takaisin ja oikein huusin autossa että “ Haista sinä kuule itse V...u siellä !!!!!!!!!!   Siinä me tuijotettiin leiskuvin silmin ja keskisormet pystyssä toisiamme kunnes mä ajoin pois.

Vihdoin löysin sitten parkkipaikankin laittomalta paikalta ( jossa oli jo 4 autoa ennen mua ) ja pääsin myöhässä ilmoittautumaan lääkärille. Siellä kun se tunnekuohu vähän laantui, niin mua alkoi ihan itkettämään, niin otti tää tapaus päähän.

Pääsin sitten vihdoin lääkäriin ja se sanoi että edelleenkin kaikki näyttää hyvältä. Antoi myös uudet hormonipillerit koska mulla ihan hirveät kuumat aallot ja en pysty oikein öisin nukkumaan.

No mä olin onnellinen siitä että kaikki näytti hyvältä mutta kun pääsin kotiin niin se välikohtaus kaihersi yhä mielessä.

Ajattelin että se kuljettajakin on sairaalan henkilökuntaa ja EI OO OIKEIN että henkilökunta näyttää potilaille keskisormea. Niinpä mä sitten kirjoitin sähköpostin HUS:in logistiikapäällikölle ja kerroin koko tapauksen.

Logistiikkapäällikkö vastasi ja oli samaa mieltä mun kanssani että tällainen käytös ei ole mitenkään sallittua sairaalassa. Se jäljitti kuskin, joka olikin sitten jonkun alihankinta kuljetusyrityksen mies ja niinpä mä eilen sain tämän yrityksen toimitusjohtajalta sähköpostin jossa sanottiin:

Pyydämme anteeksi kuljettajan käytöstä ja tulemme puuttumaan välittömästi asiaan

Mun puolestani tämä juttu on nyt loppuunkäsitelty ja toivon että se kuski ajattelisi seuraavan kerran vähän ennenkuin alkaa kiusaamaan jotain toista poloista.

No niin, mun seuraava tarkastuskäyntini on Toukokuussa ja tuolloin otetaan sitten myös keuhkokuvat. Sen jälkeen mun pitäis siirtyä siihen 4 kuukauden välein tehtäviin tarkastuksiin.

Nyt koirapuistoon ja oikein hyvää viikonloppua kaikille.