Ja mä en ole tehnyt asialle tasan mitään!

Meillä on täällä kotona remontti todella pahasti kesken ja joulua vietellään sitten maalipurkkien, tapettirullien ja jätesäkkien keskellä. Ajattelimme ukon kanssa ensin, että olisi lähdetty mökille joulun viettoon, mutta se on vielä hankalampaa kuin olla täällä kaupungissa ( johon tulee sentään kraanasta vesi )

Remontin oli tarkoitus valmistua jouluksi, mutta kun kaksi aina kiireistä ihmistä vääntäytyy iltaisin  aivan nääntyneenä kotiin, niin ei siinä oikein jaksa alkaa joka ilta maalipensseliä heiluttelemaan. Onneksi nyt ei ole sen kummempaa aikataulua..kunhan nyt valmistuu ennenkuin pääsemme eläkkeelle :D

Olenkin sopinut anopin ( joka on maailman kultaisin ihminen ) kanssa, että menemme sinne aattona joulunviettoon joten mun ei tarvitse nyt stressata sen kummemmin. Mukaamme otamme myös isäni joka on viettänyt kanssamme joulua aina siitä lähtien kun äiti kuoli noin 5 vuotta sitten.

Joululahjoja en paljoa joudu ostelemaan koska meillä ei ole lähipiirissä pieniä lapsia. Anopin kanssa ostamme toisillemme joka joulu lahjat " Lehmäkaupasta " eli lahjoitamme lampaan ta mitä malariaverkkoa nyt milloinkin kehitysmaiden ihmisille. Siitä tulee aina hyvä mieli itsellekin.

Eiköhän tämäkin joulu tule ja mene ilman ylenpalttista stressamistakin.